Spenat & fetagratäng
Älskar denna enkla gratängen. Går så fort att svänga ihop när man är riktigt hungrig eller inte orkar stå i köket speciellt länge. Det går också bra att ha t.ex oliver eller soltorkade tomater på. Jag gillar den dock bäst såhär!
Spenat & fetagratäng
4 portioner
4OO gram spenat
15O gram fetaost
6 ägg
1 dl matyoghurt
salt & peppar
½ rödlök
Sätt ugnen på 225 grader. Tina spenaten och krama ur vattnet. Tillsätt smulad fetaost, ägg, matyoghurt, salt & peppar. Häll upp i en ugnsform och garnera med skivad rödlök {eller vad man nu tycker om}. Grädda i ugnen ca 2O minuter.

Hej Cornelia! Så fint att se din nya matblogg. Har följt din andra blogg länge men detta passar ju dig jättebra också. Du har så grymt läskande recept och tar riktigt fina bilder. Hoppas du fortsätter. Synd att sidan funkar så kasst i min lilla laptopskärm bara :(

Åh vad kul att du har startat en matlogg också! Lycka till med den! Kraaam :D

Provat dina scones, de var riktigt goda! Det tyckte alla här hemma oxå. Kanske blir att prova denna gratäng till lunch idag! Gillar den här bloggen riktigt mycket, keep up the good work =)

jag lagade det här idag och måste säga att jag älskar receptet!

Åhh, ser jättegott ut! :) Uppdatera mera :D

Är det vanlig spenat eller blandspenat? Vore tacksam för svar då jag är sugen på att prova receptet :)

My; Det är fryst spenat :)